Abril 2012_Reunió del projecte europeu PIRINOBLE, a Solsona

L’11 i 12 d’abril de 2012 es fa a Solsona la 4a reunió de pilotatge del projecte europeu Pirinoble: Frondosas nobles para la restauración y revalorización en áreas rurales: innovación y transferencia en técnicas de plantación sostenibles.

Durant aquesta reunió es fa una revisió de les tasques dutes a terme en els últims mesos i es planifiquen les tasques necessàries per finalitzar el projecte: traducció, edició i difussió de les publicacions del projecte, el viatge de silvicultors francesos per Catalunya per a l’agost 2012 i altres.

Els socis del projecte són: Centre Tecnològic Forestal de Catalunya (CTFC, es), Institut pour le Développement Forestier (IDF, fr), Centre de la Propietat Forestal (CPF, es) i Centre Régional de la Propriété Forestière Midi-Pyrénées (CRPF-MD, fr). Col·laboren: Centre National de la Recherche Scientifique (CNRS, fr) i Université Catholique de Louvain (UCL, be).

Així mateix, el programa de TV3 Telenotícies comarques va parlar breument de les plantacions experimentals de frondoses nobles portades a terme per l’AGS des de fa més de 10 anys, i també del projecte europeu Pirinoble.

Frondoses Nobles al Telenotícies Comarques, a partir del minut 5.

___________________________________________________________________________